عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک

سردار سلیمانی:امام خمینی خونی تازه در رگ های اسلام تزریق کرد

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امام خمینی(ره) افتخار تجدید حیات اسلام ناب را پیدا کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 09
کد خبر: ۴۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر ، سردار حاج قاسم سلیمانی در سومین شب از جلسه عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) که در بیت‌الزهرای کرمان و با حضور کاروان قرانی خدام رضوی برگزار شد با تسلیت ایام شهادت ام‌ائمه حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: امیدوارم که خداوند ما را از جمله عزاداران واقعی آن حضرت قرار دهد و این عزاداری‌ها را از ما قبول کند.

وی با ابراز امیدواری از اینکه همه دعاهایی که در این مجالس می‌شود مورد قبول واقع شوند افزود: تحقق این دعاها بدون وجود نظام جمهوری اسلامی و رهبری که حکمت و فقاهت داشته باشد امکان‌پذیر نیست.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تشکر خدام رضوی که پرچم گنبد مطهر علی‌ابن‌موسی‌الرضا(ع) را به این محفل وارد کردند گفت: حضور پرچم رضوی در این مجلس همه را متبرک به انوار قدسی امام رضا(ع) کرده است.

سردار سلیمانی افزود: اگر بخواهیم تحریف‌های به ناحق تاریخی و طولانی را از انوار قدسیه عصمت و طهارت که شیعه خود را منتصب و مفخر به پیروی از آنها می‌داند بزداییم و بخواهیم حقیقت اسلام را از زیر آوارهای بنی‌امیه و بنی‌العبایس و حکومت‌ها متعدد عثمانی بیرون بیارویم تنها با قرآن امکان‌پذیر می‌شود.

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) افتخار تجدید حیات اسلام ناب را پیدا کرد گفت: امروز در سالگرد این انقلاب و این حرکت عظیم هستیم و حکومت ما نخستین حکومتی که بر پایه قرآن ایجاد شده است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار